Om Krapyl

Krapyl er et middelalderensemble, der i sin nuværende konstellation har eksisteret   siden 2007. De spæde skridt til bandets opståen blev taget i 2006, da et   renæssancemusik-kursus på Musikvidenskabeligt Institut medførte køb  af instrumenter, kopieret efter historiske fund. Glæden af at spille på og   fascinationen ved de specielle instrumenters klang og brug førte herefter   til dannelsen af ensemblet.

Krapyl har  de senere år sammen optrådt på diverse middelaldermarkeder, til fester og   bryllupper. De fire medlemmer har alle rødder i musikkens verden og   kan, med dansemelodier og muntre sange fra før og nu, sammen   danne rammen for en middelalderlig ’kro-stemning’, der passer til alle  festlige lejligheder.

Krapyl ved  mangt og meget om middelalderens musik og instrumenter. Krapyl kan   derfor tilbyde at kombinere musikken med musikhistorisk formidling,   herunder at forklare om instrumenternes historie og udvikling, samt  brugen af de forskellige typer musik i middelalderen.

Krapyl kan hyres til private sammenkomster og offentlige arrangementer.   Kontakt os for pris og nærmere info. Vi glæder os til at høre fra dig.

Booking:
Jens Jellingsø
Tlf: 61 66 62 60
Mail: booking@krapyl.info

 

Nedenfor ses de fire talentfulde musikanter, der tilsammen udgør Krapyl :

Mikkel
Sang, trommer, slagtøj, jødeharpe
Andreas
Sang, skalmeje, sækkepibe, krumhorn, dulcian, fløjte
Simon
Fedel, mandolin, sang
Jens
Drejelire, sang, zink, basun