Diskografi

I August 2011 udkom Krapylets nyeste CD Krapyl Blæser Op.
CD’en indeholder tretten skæringer med hits fra middelalder og renæssance samt et par nyere kompositioner i gammel stil. I musikafspilleren herunder kan der lyttes til bidder af de forskellige numre som kan købes som CD eller downloades fra iTunes.

Krapyl Blæser Op

I Juli måned 2009 udkom krapylets første CD Krapyl På Kroen. CD’en indeholder en blanding af traditionelle middelalderdanse, folkeviser og nye kompositioner, der alle har den muntre middelalderstemning til fælles. I musikafspilleren herunder kan der lyttes til bidder af de forskellige numre som også kan købes her på siden.

Krapyl På Kroen

Køb musikken

Køb vores musik på CD og betal via PayPal herunder!

Ønsker du dit helt eget eksemplar af vores nyeste CD, så kan den bestilles ved at klikke på 'Køb Nu' knappen herunder, der fører direkte til PayPals betalingssystem. Ønskes betaling ved bankoverførsel eller mobilepay kan dette arrangeres ved at skrive til CD@krapyl.info .


Musikken kan også købes til download i iTunes!
Find Krapyl på iTunesPrisliste (alle priser er inkl. moms):
'Blæser Op' CD - 125 kr (inkl. porto)
Download - 8 kr. per sang (iTunes)

Betingelser for køb af CD:
- 14 dages fortrydelsesret i henhold til købeloven.
- Fuld returret på betingelse af at CD'ens plasticfolie er ubrudt. Ønskes CD'en returneret, skal den sendes tilbage til os på nedenstående adresse, så refunderes CD'ens pris. ekskl. forsendelsesomkostninger.

Kontaktoplysninger:
Krapyl
Att.: Andreas Palsgård
Baldersgade 38, 3.th
2200 Kbh. N

Mail: CD@krapyl.info